Pomoć za Teodoru Kerešević iz Inđije

0
544

Teodora Kešerević je naša 22 godišnja sugrađanka, čiji je bezbrižan život prekinulo saznanje da boluje od karcinoma debelog creva koji je metastazirao na jetru.

Teodora je trenutno u prvoj fazi primanja hemoterapije, a više detalja o dijagnozi i mogućnostima za lečenje biće poznato nakon 28.04. kada je zakazan pregled u Beogradu, za In Medija navodi Sanja Kerešević, majka i dodaje:

‘Do sada je novac prikupljan za alternativne terapije koje se primaju uz hemoterapiju. Nakon pregleda u Beogradu znaćemo i da li Teodora može da očekuje operaciju u inostranstvu nakon čega ćemo znati i kolika suma novca će biti potrebna za dalje lečenje. Ovim putem bih samo želela da se zahvalim svim sugrađanima, pojedincima i organizacijama koje su se uključile u pomoć. Zaista sam ganuta i ne mogu da opišem svoju zahvalnost.’

U pomoć su pribegle mnoge humanitarne organizacije, pojedinci ali i lokalni privatnici, bendovi organizacijom humanitarnih bazara i deljenjem vaučera, a neka od planiranih humanitarnih dešavanja su:

– Drugi memorijalni feeder kup, na Barici u Inđiji, 25.04.

– Humanitarni turnir u malom fudbalu na sportskom terenu kod Kulturnog Centra, 28.04.

– Humanitarni bazar na centru Inđije, 28.04.

– Humanitarna radionica dekupaža u Beški, 29.04.

– Humanitarni bazar na centru u Beški, 30.04.

– Humanitarni bazar na centru u Inđiji, 08.05.

– Plesni koncert u Inđiji, početkom juna

Svi zainteresovani da pomognu mogu to učiniti uplatom novca na račun Sanje Kerešević 170-10320775000-33.

Autor : Mirjana Barićak

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite komentar
Unesite svoje ime