Izgradnja zgrade u centru sa 20 stanova

0
288
Nova zgrada u Indjiji
Makaveks doo iz Inđije gradiće višeporodični stambeni objekat, za šta je Arhiprojekt IN iz istog grada uradio urbanistički projekat i idejno rešenje. Parcela na kojoj će se graditi nalazi se uz ulicu Dimitrija Tucovića.
Planirani objekat namenjen je višeporodičnom stanovanju. Spratnost objekta je Po+P+4, sa 20 stanova. Imaće podzemnu garažu.
Sve nadzemne etaže su namenjene za stambeni prostor tj. stanove različite strukture i površine. U objektu će biti zastupljeni stanovi sledeće strukture: garsonjere, jednosobni i dvosobni. Površine stanova se kreću od 32m2 do 63m2. Većina stanova ima terasu ili balkon. Objekat ima jedan ulaz, jedan lift i stepenište kao vertikalnu komunikaciju.
Bruto razvijena građevinska površina objekta 1319,80 m2 (nadzemno), a površina parcele pod objektom je 263,96 m2.
Planirane su dve prilazne rampe. Jedna prilazna rampa će biti sa severoistočne strane i preko nje će se pristupati podzemnoj garaži. Druga prilazna rampa će biti formirana sa jugozapadne strane i vodiće u dvorište parcele.
U produžetku kolskog prilaza sa jugozapadne strane je interna saobraćajnica namenjena za pristup dvorištu i parking površinama u sklopu predmetne parcele.
U podzemnoj garaži planirano je 10 parking mesta, a u dvorištu još 10. Dva parking mesta u dvorištu su namenjena za osobe sa invaliditetom.
Zelene površine su pozicionirane u dvorišnom delu parcele.
Izvor: eKapija

POSTAVI ODGOVOR

Napišite komentar
Unesite svoje ime